Adam Bright – “Can’t Quit”

Atlanta, GA – Singer-songwriter Adam Bright maakt furore in de muziek industrie met zijn eerlijke en oprechte benadering van songwriting. Met bijna 20 Jarenlange ervaring in het leiden van muziek en aanbidding, brengt Adam een ​​uniek perspectief aan zijn muziek, doordrenkt het met thema’s van geloof, strijd, en aflossing.

Adams debuut-EP, ‘Grace the Rescue’, uitgebracht in 2019, demonstreerde zijn bekwaamheid om ontroerende en oprechte liedjes te maken die resoneerden met luisteraars. Zijn muziek spreekt rechtstreeks tot degenen die op een geloofsreis zijn, met woorden van troost, bemoediging en hoop. Sommige liedjes verwijzen rechtstreeks naar Jezus, andere verken de worstelingen en uitdagingen van het worstelen met geloof. Maar toch, door dit alles, zijn muziek is verankerd door zijn onwrikbare geloof in God en zijn hoop voor morgen.

De nieuwste single, “Can’t Quit”, is de eerste single van nog vele die nog zullen volgen. Wezen officieel uitgebracht op 24 maart 2023, is het al geselecteerd door Spotify Curators voor plaatsing. Met deze nieuwe release demonstreert Adam zijn groei en progressie als songwriter, en fans en critici kijken reikhalzend uit zijn aankomende releases.

Nu is het tijd voor Adams eigen verhaal. “Terwijl ik het schreef, worstelde ik door tranen en trauma, mijn hart en ziel in elke regel gieten, ‘deelt hij. “Kan niet stoppen” spreekt over liefde en verslaving – een onderwerp dat hem na aan het hart ligt. Adams muziek streeft ernaar een verschil maken in het leven van mensen.


Instagram   TikTok   Website   Facebook  Spotify   Apple Music   YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on