AJ Smith – “We All Got Friends”

Geboren in Denver en onlangs verhuisd van NYC naar Nashville, het onconventionele pad van AJ Smith
om popartiest te worden wordt weerspiegeld in zijn muziek, die het griezelige vermogen heeft om
wekken een nostalgisch verlangen op naar een dramatische pop uit de afgelopen decennia terwijl ze modern en fris klinken en in-het-moment emotioneel. Een uitbarsting voor het dramatische zit waarschijnlijk in zijn DNA geschreven – dat van AJ Vader is een voormalige Ringling Bros. “Globe of Death” stuntrijder.

Smith’s songwriting- en uitvoeringsvaardigheden hebben meerdere prijzen gewonnen, zoals de
prestigieuze Abe Olman Scholarship van de Songwriters Hall of Fame en een halve finalist ranking in de 2020 International Songwriting Contest. AJ trad onlangs live op op The Kelly Clarkson Show, te zien in Billboard’s “10 Cool New Pop Songs to Get You Through”. de week,” het verdienen van top 5-plekken in 2 Spotify redactionele afspeellijsten en consistente airplay op de SiriusXM Billy Joel-kanaal. AJ had een coverfunctie als Artist of the van Performer Magazine Month en was te zien in American Songwriter, Good Morning America, CBS Radio, Spin Tijdschrift, en nog veel meer verhalen.

“We All Got Friends” is het volgende nummer in AJ’s serie over universele menselijke waarheden. Geschreven met drummer Dru Marshall en vriend/medewerker Jason Lane, We All Got Friends is geboren op een filosofisch gesprek over het belang van het omarmen van de ups en downs, de liefdesverdriet, en zelfs de momenten waarop we anderen onbedoeld pijn doen: “We leren vaak van onze fouten; dan doen we onze triomfen. “We All Got Friends” stroomde hierin uit ons fantastisch leuk maar rauw en krachtig bewijs van het feit dat we allemaal deel uitmaken van een groter geheel geheel, verbonden met een wereld van individuen die delen in hun eigen triomfen en beproevingen van de menselijke ervaring.”

Na het uitvoeren van het nummer op tournee voor een publiek van honderden en duizenden, “We All
Got Friends’ vond zijn thuis. AJ bracht de single op tijd uit “voor vreugdevuren in de zomer, roadtrips,
en meer onvergetelijke momenten met vrienden.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on