Allexa Bash ‘vindt haar waarheid’ met debuutsingle ‘Spin Of The Moment’

The Voice-zangeres en songwriter die nu in Dubai woont, brengt haar debuutsingle ‘Spin Of The Moment’ uit, een prachtig, zwevend popmoment over soul en identiteit.

Allexa Bash begint haar muziekcarrière verbluffend goed met haar debuutsingle ‘Spin Of The Moment’. De hoogopgeleide muzikant mixt inzichtelijke songwriting met een meeslepende, emotionele melodie om een ​​briljante debuutrelease te creëren.

Maar nogmaals, Allexa heeft altijd geweten dat ze zangeres zou worden toen ze nog maar vier jaar oud was. Sindsdien is ze opgegroeid via liveshows, muziekschool en opvallende optredens op The Voice om een ​​ster op zich te worden.

Haar stijl van hedendaagse popmuziek combineert op briljante wijze verbluffende zang met live orkestpartituur, waardoor een uniek geluid ontstaat dat je naar binnen trekt. Maar nogmaals, gezien haar invloeden zoals Whitney Houston en Celine Dion naast Radiohead en Led Zeppelin, dat is te verwachten!

Na jaren in de muziekindustrie, begon Allexa een jaar geleden te werken aan haar originele muziek en creëerde ze een pop-rock fusion beladen met soul. En ze heeft al haar vaardigheden samengebracht voor haar debuut-originele ‘Spin Of The Moment’, die echte soul combineert met opmerkzame teksten.

‘Vind je waarheid’

Zoals veel van de beste songwriters put Allexa voor haar teksten uit haar eigen ervaringen. En ‘Spin Of The Moment’ gaat over je levensreis.

“Het is een liedje dat mensen aan zichzelf twijfelt”, zegt Allexa. “Het zorgt ervoor dat ze door de spiegelwereld van hun ziel gaan en vragen wie je bent, wat je bestemming is, wat speciaal aan jou is, wat je duisternis is, wat je licht is.”

De aangrijpende teksten worden ondersteund door een verbluffend nummer dat opzwelt en meegroeit met de teksten. ‘Spin Of The Moment’ begint met beklijvende piano-akkoorden en komt snel in actie dankzij de tijdloze zang van Allexa. Vanaf daar stijgt het tempo en barst de melodie los in het verbluffende refrein van het nummer.

“Spin of the moment” is het begin van ieders verhaal, het gaat over in de spiegel van je ziel kijken “, zegt Allexa. Het wordt ook het eerste nummer op haar aanstaande album, dat alle nummers van het album met elkaar verbindt.

Nu we het begin hebben gehoord, kunnen we niet wachten om de rest van Allexa’s verhaal te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on