Geschreven voor haar optreden in de Hannah Diamond Club Quarantine-show eind vorig jaar, How Can I Sleep Now That I Know? beschikt over AMARA ctk100 op gitaar.

“Mijn vader leerde me de gitaar toen de gitaar groter was dan ik en ik hem amper kon vasthouden. We zaten elke avond bij elkaar en speelden en zongen. Het is een instrument waar ik door mijn opvoeding een zeer emotionele band mee heb.”

“How Can I Sleep Now That I Know” werd geïnspireerd door haar verhuizing naar Londen en merkte dat ze helemaal opnieuw begon in een ander land. Het neemt een stap weg van haar normaal zelfverzekerde imago en verhuist naar een meer kwetsbare serieuze plek.

“”Het ging altijd allemaal om jou” JIJ was geen persoon, maar een groot dieptepunt.”

“Soms bevinden we ons allemaal op een donkere plek die we nauwelijks herkennen, waar we mensen wegduwen omdat we de eenvoudigste taken niet aankunnen en alles aanvoelt als te veel. Het draait allemaal om DAT totdat het je lukt om wat vertrouwen te vinden weer in jezelf en doorbreek ongezonde patronen. Soms moeten we hulp zoeken en om hulp vragen, niemand zou het gevoel moeten hebben dat hij alles alleen moet doen. Waar je ook mee te maken hebt, het ligt niet alleen aan jou !”

De visualizer is gemaakt door Ashley Rommelrath voor de Club Quarantine “Reflections Forever”-show en heeft gastoptredens van een aspirant-acteurvos met een epische intro exclusief voor de visualizer gemaakt door de Londense producer phoneywifey, die ook de track heeft geremixt. Het maakt deel uit van een visualisatieprogramma van 17 minuten dat later dit jaar wordt uitgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *