Anthony Hardin – “Miss Me With This Sheet”

Kunstenaar Anthony Hardin groeide op in Gastonia, North Carolina, VS. Antonius bracht zijn carrière in het leger door als soldaat en officier, en hij momenteel werkt als presentator van seminars en spreker in het openbaar over leiderschapsonderwerpen. Hardin is ook hartstochtelijk de problemen van militaire veteranen ondersteunen.

Muziek is een constante metgezel geweest voor Anthony als lid van zijn kerk jeugdkoor tijdens het opgroeien in Gastonia. Van kinds af aan heeft hij genoten betekenisvolle muziek, totdat hij in maart 2022 besloot zijn droom van maken te volgen muziek met een betekenisvolle boodschap zelf.

Anthony’s professionele en persoonlijke reizen, evenals enkele pijnlijke levens veranderende gebeurtenissen, waaronder de dood van drie broers aan kanker, bevestigden zijn geloof in de genezende kracht van muziek en de ware kracht van God. Van deze geschiedenis Anthony streeft ernaar door middel van muziek een positieve kracht te zijn om deze te versterken verbindingen.

Anthony nam “Miss Me With This Sheet” op als anthem voor het album “But You” maar apart en niet op het album. “Mis me met dit blad” vat de gevoelens van het album samen.”, legt Hardin uit.

To find more information about the new album “But You,” go to:
https://anthonyhardinmusic.com/news-and-updates/.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on