Bruce Sudano – “Better Than This”

Door zijn grootste invloeden, ervaringen en herinneringen heeft singer-songwriter Bruce Sudano deelt zijn verhalen over liefde, hartzeer, strijd en spiritualiteit door middel van liedjes. Bruce, geboren en getogen in Brooklyn, New York, ontsnapte vaak aan de muren van New York zijn huis om met de muziek buiten te zijn. Op 13-jarige leeftijd vormde Bruce de zijne eerste band, die uiteindelijk op zeer jonge leeftijd in clubs speelde. Maar de bands voor Bruce gewoon bleef zich vormen en vormen. Van de stille zielen tot artsen, we zijn niet tot de vijfde Profetie, en uiteindelijk, na verloop van tijd, Alive N Kickin en Brooklyn Dreams werden geboren, met grafieksucces om te volgen.

De combinatie van het vormen van elke band en het schrijven van het materiaal dat ze speelden was echt kick-startend Bruce aan een levenslange carrière en een passie die hij nooit zag aankomen. Hoewel Bruce
vond het erg leuk om in zijn bands op te treden, uiteindelijk maakte hij zijn weg als meer een songwriter dan artiest, die klassieke hits schrijft voor Donna Summer, Dolly Parton, Reba McEntire, en Michael & Jermaine Jackson. Zijn prestatiedagen zijn echter nog niet voorbij nog.

Eerder dit jaar werkte Bruce samen, als opvolger van zijn album ‘Ode to a Nightingale’ uit 2021 samen met hitmaker mixer/producer Ken Lewis (Taylor Swift, Drake, Kanye, BTS). brengt zijn dansbare ritmische volkslied ‘Make The World Go Away’ uit, het eerste deel van zijn aankomende album Talkin’ Ugly Truth, Tellin’ Pretty Lies. Na dit spoor volgde hij bracht zijn tweede single uit, getiteld ‘Two Bleeding Hearts’, een duet met iconisch singer/songwriter Valerie Simpson en gecoproduceerd door Lewis en Randy Ray Mitchell.

Deze zomer is Sudano terug met het derde voorschotnummer van zijn nieuwe album ‘Better Than This’, een vrolijk, feelgood nummer om te genieten van speciale momenten en om in de wereld te leven
cadeau. “Te vaak leven we in het verleden of in dromen over de toekomst, waarbij we het heden nemen
moment vanzelfsprekend. Dit is een nummer dat herkent in welke levensfase je je ook bevindt;
er zijn die speciale ervaringen en eenvoudige genoegens die een grote opwinding veroorzaken
waar we van moeten genieten, afgezien van de uitdagingen die daarmee gepaard gaan”, zegt Bruce
legt uit.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on