D.J. HIGHLANDERS – ! DUBSTEP DANCE

We maakten ons zorgen, al enkele weken gingen er geruchten dat we een nieuw nummer van D.J. Highlanders, we moesten nog een paar weken wachten... zo niet een paar maanden. Hij was ons te goed gewend!
Sterker nog, het is sinds 31 augustus dat hij niet meer iets nieuws heeft gepubliceerd, ongehoord! Weet je nog? De ep DAMNED(s), met de onuitgebrachte Intro en Outro. Muziek die de ziel binnendringt en je afbreekt om jezelf beter dan ooit te hercomponeren!
Als we dit persbericht schrijven is dat vooral omdat het wachten voorbij is! DJ Highlanders laat ons kennismaken met zijn nieuwste werk! DUBSTEP DANS! Deze keer doet hij alles zelf en geeft ons een geluid dat navigeert van overdaad naar puur delirium, een adrenalinestoot die je dwingt je benen, armen en hele lichaam te bewegen. Dan verdwaal je in de diepste diepten van de creativiteit van D.J. Hooglanders! DUBSTEP DANCE is dit alles en nog veel meer! We zijn in de wereld van Tecno / HipHop, Edm, elektronische dans! Progressive House, Psychedelic Underground ... Alles, alles overdreven Indie ... geweldige "buitenaardse" muziek!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on