D.J. Highlanders • New release: AMANDA

DJ Highlanders komt met een nieuwe release, Amanda (nieuw). Vooral dol op het Koreaanse muziekgenre K-pop, komt hij uit met zijn eerste EDM met extreme aderen die heavy metal raken, gemaakt samen met de jonge maestro Dario Manzo.
Een moeilijk stuk voor D.J. Hooglanders die de Engelse taal niet kenden, maar het moeilijk vonden om het voor een microfoon te zingen, in een opnameruimte, waar hij, omdat hij geen zanger was, de ritmische lijn moest kunnen combineren met de melodische lijn met de taal en met de onverzettelijkheid van de partner die hem naar de beste uitvoering voor dit veeleisende stuk wist te leiden!
Maar we moeten zeggen dat ook deze keer D.J. Highlanders deden het allemaal zelf! Van onze kant wordt gezegd. "Hij heeft met zijn handen zijn eigen graf gegraven!" In feite, naast de zeer bijzondere muzikale basis, gearrangeerd door Dario Manzo, tussen Parma en Bologna, heeft de tekst het zelf bedacht, met de sterke wens om het koste wat kost gerealiseerd te willen zien! Geschreven in het Italiaans, vertaald in het Engels met een nauwgezet onderzoek om de betekenis uitgedrukt in de originele tekst te respecteren, D.J. Highlanders vond de juiste woorden die ook inspelen op de ritmische en melodische metrics van de backing track!
En wat een tekst jullie!
In deze passage duikt de auteur in de psyche van de mens, begrepen als een enkel individu, en wijst hij met de vinger naar een algemeen verkeerde gedragshouding, die ontsnapt en onopgemerkt blijft, maar die hij ziet als de kiem die de basis vormt voor vormen van discriminatie, algemeen, veel ernstiger! De ziekelijke nieuwsgierigheid, de halve glimlach, de onuitgesproken woorden, het altijd willen kleineren van degene die op de een of andere manier anders lijkt, of hij nu een vriend is of een volslagen vreemde. Een algemene manier van zijn, van handelen, van gedrag, die iedereen aangaat, in al zijn vormen, die ten onrechte wordt "geaccepteerd" tot op het punt dat het onopgemerkt blijft! Maar het is de voorkamer van al die vormen van discriminatie die we allemaal veroordelen! En dus D. J. Highlanders werpt een gigantisch licht op dit "slechte gedrag"!
 
“Iedereen vraagt ​​zich af of deze man homo is of niet. ik niet, ik niet"
 
Hij reciteert een deel van het refrein ... waaraan niet meer hoeft te worden toegevoegd!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on