Die Pharos – Gran Canaria

De PHARO’s: Emigranten veroveren de hitlijsten en de harten van hitfans met “Gran Canaria”.

De zomer mag dan langzaam ten einde lopen, het dynamische emigrantenduo DIE PHAROs heeft met hun nieuwste nummer: “Gran Canaria” een muzikale liefdesverklaring afgegeven aan de zomerhit. Met de steun van de bekende hitproducer Thomas Michael Lackmann schoten ze in de roos.

DIE PHARO’s, bekend om hun avontuurlijke emigratieverhaal, presenteren met “Gran Canaria” een muzikale liefdesverklaring aan het prachtige eiland. De pakkende melodieën en het opzwepende ritme doen de zon opkomen, ook als de dagen korter worden. Het nummer werd muzikaal perfect uitgevoerd door je vriend en producer Thomas Michael Lackmann, die al succesvol samenwerkte met tal van bekende artiesten.

Vanaf de eerste noot ademt “Gran Canaria” een pure vakantiestemming uit en nodigt uit tot dansen en meezingen. De pakkende teksten en het opzwepende optreden van de PHARO’s zorgen ervoor dat elke luisteraar zich getransporteerd voelt naar de zonnige stranden en de mediterrane flair van de Canarische Eilanden. Het nummer raakt de zenuwen van deze tijd en is een absolute musthave voor alle liefhebbers van zomerhits.


2 Comments so far:

  1. ralf andre schreef:

    Eine tolle Single, die die Herzlichkeit der beiden widerspiegelt. Zwei ganz liebe Kollegen, die ich sehr schätze!

  2. Jan an der Vegt schreef:

    Hé…ik ken deze twee van Gran Canaria…. Ik zag ze daar ergens optreden in het strandrestaurant… Op de een of andere manier was er een tv-ploeg. Heel sympathiek stel…. Prachtige liedjes…..vet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on