Elephant Protocol – “Gridwalker”

De in Philadelphia gevestigde punkband Elephant Protocol is voortgekomen uit de diepten van de
lokale undergroundscene als het geesteskind van de charismatische zanger Josh Calkins.
Met hun explosieve energie en weigering om volgens de regels te spelen, ging de band snel door
een niche met hun unieke mix van punkrock en diverse muzikale invloeden.

De reis van Elephant Protocol begon 7 jaar geleden toen ze een reeks opnamen van demo’s bij Fresh Produce studio’s. Die demo’s vormden de basis van hun eerste volledig album, “Thailand,” wat drie opmerkelijke singles voortbracht die vastlegden de aandacht van zowel fans als insiders uit de industrie. “Goed idee” en “Branden” gewonnen brede erkenning. Echter, de derde single, “Sever & Pauze,” werd de
band’s doorbraakhit, die het publiek tot ver buiten hun geboortestad boeit. “Thailand” demonstreerde de bereidheid van de band om te experimenteren en muzikale normen te trotseren.

De aankomende EP van Elephant Protocol, “Sink In,” belooft het Elephant Protocol te pushen klinkt nog verder in het rijk van intensiteit en brute kracht. De nieuwe uitgave was opgenomen in Sleepless Sound-studio’s en begeleid door ervaren producer en drummer Lucas Kozinski.

Het eerste nummer van de nieuwe EP, “GRIDWALKER”, begint aan een spannend nieuw hoofdstuk voor de reis van het Elephant Protocol. ‘Gridwalker’ omvat de intense gevoelens van die vandaag bestaat op het kruispunt van waarden, relaties en de altijd dringende taak om het ware noorden te vinden. Schroeiende zang en een beukend ritme maken plaats voor een helder en melodieuze refreinsectie, die dient als het laaiende openingssalvo in een reeks van langverwachte nieuwe singles.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on