As k der over noadenk is de nieuwste aanwinst in de reeks succesvolle singles die de Groninger liedjesschrijver eerder uitbracht: Beatpiroaten, Kerstnachtblues, Zummertied, Noakend in de regen, Wie waren jong, n Joar is zo veurbie, Pure laifde is nait te koop, Wie zingen t zulfde laid, samen met Hennie Dolsma, Tis Stil in Stad, troostlaidje in opdracht van RTV Noord, Mis mien Schier, Poedie, Poedie, Poedie, samen met de Poedies, Aarm of Riek, Sums, Zunne komt weer op en Waist dat k van die hol. Singles die ‘sikkom’ allemaal hoog wisten te scoren in de Noord 9 van RTV Noord en andere hitlijsten. 
As k der over noadenk komt van de jubileum CD , KInder van de zun en is een popballad en duet samen met Hennie Dolsma. Samen met haar zingt hij over het leven en het ouder worden. Zij zingt hem toe en stelt hem gerust. Er is altijd iets om naar uit te kijken. De zon gaat onder maar komt ook weer op.
Het nummer is opgenomen in Audio Studio de Fabriek van producer Dik Pomp. Dat heeft geresulteerd in weer een prachtige productie. Met Dik Pomp op drums en koorwerk, Erik Drent op bas, Rowdy Prins op gitaren en Fries Wolma op gitaren en zang,  is het een prachtige ballade geworden.  


Fries Wolma & Hennie Duursma
As k der over noadenk
(F.Wolma)
Label  Awlow
Facebook   www.facebook.com/fries.wolma.7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *