“Hurricane” by The Darren Holland Project & Bryan Klinesteker

“Hurricane”, een samenwerking tussen The Darren Holland Project en Bryan Klinesteker.
Het nummer gaat over: Een wervelwind van emoties die binnen gehouden worden totdat het op een dag uitwaait als een “orkaan”.

Het Darren Holland Project is een project waarbij veel spelers betrokken zijn. De twee belangrijkste echtgenoten zijn Darren en Cheryl Holland uit Grain Valley, MO. Darren schrijft alle nummers en speelt gitaar, toetsen, bas, zang en programma’s. Cheryl speelt percussie, toetsen, drums op sommige nummers en zang en fluit. Het Darren Holland Project blijft nieuwe leden toevoegen voor verschillende projecten. Darren Holland is de producer en Andy Oxman bij Sound Works Recording studio in Blue Springs MO

Bryan Klinesteker is een singer/songwriter die al sinds de jaren zeventig optreedt en onlangs een nieuw album uitbracht dat zijn carrière overspant. Bryan heeft tijdens zijn carrière met blinde/slechtziende studenten gewerkt voordat hij met pensioen ging en richt zich nu weer op muziek. Bryan is te zien geweest in verschillende stations en met name “WQEZ” Kalamazoo Lively Arts.


Artiest: Darren Holland Project
Album: Hurricane
Uitgebracht op: 2023
Genre: Alternatief/Indie

The Darren Holland Project & Bryan KlineSteker
Darren’s Twitter
Bryan’s FB 
Bryan’s Instagram 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on