I Was Born on the Road

Ga terug met het nieuwe motorlied

De muziekgroep Get Back bestaat uit doorgewinterde Maribor-musici die, na 30 jaar optreden in voornamelijk in het buitenland, besloten om originele muziek te maken.

Ten eerste bereikten ze als leden van de Cover- en Tribute-groepen hun maximum, het ‘plafond’ zoals we dat in muziekjargon noemen. Ze hebben door een groot deel van Europa gereisd, optredens op clubpodia, festivals en grote openluchtconcerten in het gezelschap van de grootste rocklegendes, zoals Nazareth , Slade , Uriah Heep , Animals , Coloseum , Smokie , Manfred Mann Earts Band , Scorpions , Sweet , ELO … En we kunnen doorgaan.

Ten tweede durven ze te beweren, en zo anderen aan te moedigen, dat ‘het is nooit te laat’.

Als resultaat hebben we voor ons de eerste single in het Sloveens met een interessante Engelse titel ‘ Born on the Road’ .Het nummer is in de eerste plaats geschreven voor alle motorliefhebbers, een waar ‘biker anthem’.

Wie de leden van de band zijn, zou voorlopig een raadsel moeten blijven, omdat ze geloven dat ze niet belangrijk zijn voor zichzelf als persoon, maar voor de ‘muziek’ die ze maken. Hun poster zegt het allemaal!

Visie of wensen in de nabije toekomst? Ze willen allereerst zoveel mogelijk thuis optreden, dus in Slovenië, maar ze hebben zeker een flink aantal troeven waarmee ze terug willen op het wereldtoneel – dan als auteursband in de Engelse versie.

De naam Get Back klinkt misschien wat ouderwets, waar komt zo’n naam vandaan? Het is waar, we willen terug naar muziek, dus onze internationale slogan is ‘Get Back, back to the music’ , vertelden ze ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on