In deze uitdagende tijden hebben we een nummer als dit nodig

Singer/songwriter Esskell brengt opnieuw zijn kenmerkende muziek naar de mensen. Hij blijft zowel lokaal als internationaal furore maken, waarbij hij zijn inspirerende muzikale talenten laat zien, waarvan discjocks, selectors en fans verlangend wachten op meer.

Het nieuwe radicale nummer van Esskell heet “ANGEL”. De echte tekst van dit nummer gaat over een man die ervoor kiest om de straat op te gaan en de verkeerde dingen doet om te overleven, omdat hij het gevoel heeft in een hopeloze samenleving te leven. De negatieve invloeden in de omgeving waarin hij opgroeide, tekent zijn geest en be├»nvloedt de keuzes die worden gemaakt voor een beter leven voor hem en zijn gezin. De bewuste geest zal altijd zegevieren, omdat hij door zijn strijd nog steeds hoopt op een betere toekomst, leiding en bescherming, dus roept hij uit: “Vader God, stuur een engel om over mij te waken”.

Dit lied zal de harten en geesten van velen raken, omdat we allemaal hopen op betere kansen en betere keuzes, met de hulp van Vader God.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on