Interleaved – “Pulling On That Thread”

Interleaved is een nieuwe, in de VS gevestigde, tweekoppige dreamrockband, opgericht in New Orleans.
De band bestaat uit Pat Deeb en Andrew Licht, de zanger van de band. Het eerste nummer van Interleaved werd beluisterd door Morgan Rose (drummer van Sevendust en VP van A&R voor Imagen Records), die ze onmiddellijk bij Imagen tekende label en speelde drums voor alle 5 nummers van hun debuut-EP die wordt uitgebracht op Imagen Records later dit jaar (2023). Pat Deeb produceerde de eerste EP met Ken Andrews (Pat heeft de leiding over alle instrumentatie, programmering en engineering).

Hun eerste single, “Pulling On That Thread”, heeft wereldwijd de aandacht getrokken zijn genre-overstijgende rockgevoel en etherische thema’s. Het lied gaat over de ontbinding van een belangrijke relatie en de zeer emotionele intentie om te proberen deze te herstellen. De video bevat Morgan Rose op drums en is geregisseerd door JT Ibanez.

Het solide geluid van de band met “Pulling On That Thread” heeft bijna 100.000 ontvangen views op YouTube in slechts twee korte maanden sinds de release. Hun tweede single komt deze zomer uit.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on