Kelsie Kimberlin – “Road Trip (Summer Remix)”

Kelsie Kimberlin is een trotse Oekraïens-Amerikaanse zangeres die bekend staat om haar sterke stem
vaardigheden en liedjes over kwesties die een impact hebben op de wereld. In mei 2023, Kelsie bracht haar nieuwe single ‘Road Trip’ uit, die al snel wereldwijd goed werd ontvangen.

Road Trip komt op de hielen van een aantal nummers en video’s die Kelsie heeft uitgebracht in de afgelopen zes maanden, die miljoenen views en streams hebben verzameld online, waaronder ‘Cosmopolitan Girl’, ‘Fruit Basket’, ‘Rooting For My Baby’ en ‘Spoof I Wonder’, die allemaal wereldwijd hoorspel en lovende kritieken op sociale media hebben ontvangen.

Road Trip gaat over hoe een perfecte gezinssituatie plotseling giftig wordt met de onthulling van een duister familiegeheim. Zoals Kelsie het verwoordt: “’Road Trip’ is mijn liedje een breekpunt bereiken na het ontdekken van een vreselijke familiewaarheid. Stel in de video in de In de jaren vijftig stap ik in een rode Ford Thunderbird-cabriolet uit 1956 en rijd de weg op zonder achterom te kijken. Veel mensen hebben de drang gevoeld om gewoon te zeggen: ‘naar de hel hiermee’ en wil de moed vinden om een ​​giftige situatie te verlaten, dus ik heb goede hoop dat het lied en video zal iedereen op een bepaald niveau aanspreken.”

Na het uitbrengen van het nummer en de video voor “Road Trip,” ze werden zo populair dat Kelsie
besloot snel een remix en een nieuwe video voor de zomer te maken. Veel van het publiek hebben gezegd dat Road Trip het perfecte nummer voor een uitje in de zomer is, en daarom de remix heeft nog meer energie, een hoger tempo en een aanstekelijke hook.

“Ik wil iedereen die er gewoon vandoor wil gaan en alles achter zich wil laten, zelfs voor een paar uur, om deze zomerse remix te knallen. Deel Road Trip Summer Remix met je vrienden en plaats het op sociale media om Oekraïne #StandWithUkraine te steunen”, besluit Kelsie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on