Kelsie Kimberlin – “Road Trip”

Kelsie Kimberlin is een trotse Oekraïens-Amerikaanse zangeres die bekend staat om haar sterke stem vaardigheden en liedjes over kwesties die een impact hebben op de wereld. De eenjarige verjaardag van de onrechtvaardige oorlog tegen Oekraïne was op 24 februari. Kelsie deelt:
“Ik heb daar vele rustige zomers in mijn jeugd doorgebracht. Deze oorlog heeft mij diep geraakt,
dus ik zal dit jaar verschillende nummers uitbrengen over Oekraïne, de oorlog en mijn gevoelens.”

“Road Trip” komt op de hielen van een aantal nummers en video’s die Kelsie heeft uitgebracht in de afgelopen zes maanden, die miljoenen views hebben verzameld en streamt online, waaronder ‘Cosmopolitan Girl’, ‘Fruit Basket’, ‘Rooting For My Baby’, en “Spoof I Wonder”, die allemaal wereldwijd hoorspel en lovende kritieken hebben ontvangen op sociale media.

“Road Trip” gaat over hoe een perfecte gezinssituatie plotseling giftig wordt met de onthulling van een duister familiegeheim. Zoals Kelsie het verwoordt: “’Road Trip’ is mijn liedje een breekpunt bereiken na het ontdekken van een vreselijke familiewaarheid. Zet in de video in In de jaren vijftig stap ik in een rode Ford Thunderbird-cabriolet uit 1956 en rijd de weg zonder achterom te kijken. Veel mensen hebben de drang gevoeld om gewoon te zeggen: ‘naar de hel met’ dit’ en wil de moed vinden om uit een giftige situatie te komen, dus ik heb goede hoop dat de lied en video zullen op een bepaald niveau bij iedereen resoneren.

Kelsie’s “Road Trip” voegt een nieuwe dimensie toe aan haar professionaliteit met een krachtige prestatie. Later deze zomer wordt het ook als remix uitgebracht. vraagt ​​Kelsie iedereen om “Road Trip” te delen en Oekraïne #StandWithUkraine te steunen.

Ga voor meer informatie over haar muziek naar https://kelsiekimberlin.com/.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on