Kelsie Kimberlin is een trotse Oekraïens-Amerikaanse zangeres die bekend staat om haar sterke stem
vaardigheden en liedjes over kwesties die een impact hebben op de wereld. Haar meest recente
Virale release in december 2022, “Fruit Basket”, gefilmd in Cartagena, Colombia, viert onze gemeenschappelijke menselijkheid in een intercultureel smorgasbord van bezienswaardigheden en klinkt. En nu, met de release van “Rooting For My Baby”, dekt ze haar favoriete nummer van een van haar favoriete artiesten, Miley Cyrus, om haar nog eens te laten zien steun voor Oekraïne.

In het origineel van Miley concentreerden haar teksten zich op het ondersteunen van haar geliefde in tijden van spanning. Maar Kelsie heeft een andere kijk op de teksten, met haar “baby” als het land
van Oekraïne in deze tijd van oorlog, gevuld met duisternis, verdriet en lijden. “De lied is een soort metafoor van mij die elke dag wortel schiet voor mijn geliefde Oekraïne om ‘wakker te worden’ ’s morgens’, ‘wacht even’, ‘het is een lange weg’, ‘zodra is het voorbij’, en vang de droom van vrede “eeuwigdurend”. Dus iedereen zou dat moeten meezingen verstand. Het refrein is vooral geschikt, ‘zei Kelsie.

Het idee voor de omslag ontstond onlangs na een ongelooflijk gewelddadig spervuur ​​van vijanden
raketten in Oekraïne waardoor miljoenen zonder elektriciteit of water kwamen te zitten. “Ik was in Amerika kijken naar deze vreselijke aanvallen terwijl je de verbazingwekkende moed en vastberadenheid ziet van Oekraïense burgers moeten volharden ondanks de ondraaglijke stress en ontberingen. Dus ik
betrapte mezelf erop dat ik Miley’s deuntje zong en besloot toen om het op te nemen en een
snelle video thuis. Mijn productieteam en ik legden de audiotracks vast in een een paar studiosessies, en toen filmde mijn videoregisseur hoe ik het lied zong minder dan een uur,’ voegde Kelsie eraan toe.

Kelsie is een baken van hoop en gebruikt haar muziek om luisteraars iets mee te geven aansluiten. Ze is een wereldwijde inspiratiebron met haar ongelooflijke werkethiek en toewijding op haar muziek. En hier gebruikt ze een geweldig nummer van een geweldige artiest als voorbeeld van activisme. Sluit je aan bij Kelsie en de burgers van Oekraïne voor de officiële release van dit nieuwe single en video, wetende dat je Oekraïne zult “wroeten” om vast te houden; in een minuut is de oorlog voorbij en voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *