Kelsie Kimberlin – “Shattered”

Kelsie Kimberlin is een trotse Oekraïens-Amerikaanse zangeres die bekend staat om haar sterke vocale vaardigheden en liedjes over zaken die impact hebben op de wereld. Ze heeft haar net vrijgelaten
emotioneel krachtig nieuw nummer ‘Shattered’, met een begeleidende video over de toxiciteit
van eenzijdige relaties en de hoop op herstel na een breuk.

Zoals Kelsie het zegt: “Shattered” is een nummer waar zovelen van ons zich mee kunnen identificeren, hetzij in onze eigen leven of in het leven van dierbaren. Het gaat over een geweldige meid die alles heeft gegeven aan een man die behandelde haar slecht, wat haar zoveel stress en verlies van zelfvertrouwen bezorgde dat ze zichzelf toestond go en brak uiteindelijk in stukken, ‘all shattered over the floor’. Maar het nummer gaat ook over haar verlossing, over hoe ze vanuit de diepten van depressie en wanhoop de
kracht om alles weer in elkaar te zetten en voor eens en voor altijd te besluiten dat ze beter verdiende.

“De bredere boodschap hier kan van toepassing zijn op andere aspecten van het menselijk bestaan, of het nu gaat om de aangelegenheden van landen of zaken. We zijn allemaal op aarde gezet om de beste te zijn, om voor iedereen te zorgen andere, en om het goede voorbeeld te geven”, legt Kelsie uit.

Sinds december heeft Kelsie een half dozijn nummers uitgebracht, waaronder ‘Fruit Basket’, ‘Rooting’
For My Baby’, ‘Spoof I Wonder’, ‘Road Trip’ en ‘Road Trip Summer Remix’ oogstte miljoenen views en streams en ontving samen met rave wereldwijde hoorspelen recensies op sociale media. Kelsie is een internationale artiest en activist: eerder deze maand heeft ze reisde naar Colombia, waar ze twee nieuwe videoclips opnam, en deze week naar Oekraïne, waar ze zich zal bezighouden met humanitair werk en nog meer muziekvideo’s zal filmen ter ondersteuning van Oekraïne!

Het productieteam van Kelsie omvat verschillende Grammy-genomineerden en -winnaars, en haar video
team, onder leiding van regisseur Zack Gross, spaarde niets om het juiste gevoel voor het nummer te krijgen. Haar vriend, Pedro Vengoechea, een legendarische muziekproducent uit Bogota, voegde toe aan de productie samen met de beroemde Oekraïense producer Vasyl Tkach. Het strijkersarrangement, dirigeren en compositie werden gedaan door de geweldige Gian Philip Toro, die ook piano speelde.

Kelsie vraagt ​​iedereen om “Shattered” te delen en Oekraïne te steunen. #StandWithUkraine.


Website   YouTube   Twitter – X   Spotify   Apple Music   Instagram  Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on