Kelsie Kimberlin is een trotse Oekraïens-Amerikaanse zangeres die bekend staat om haar sterke
vocale vaardigheden en liedjes over kwesties die een impact hebben op de wereld. Onlangs
Kelsie bracht ‘Fruit Basket’ uit, dat onze gemeenschappelijke menselijkheid viert in een multicultureel smorgasbord van beelden en geluiden en werd gefilmd in Cartagena, Colombia. Daarna volgde de release van “Rooting For My Baby”, waarin ze één keer haar favoriete nummer gecoverd door een van haar favoriete artiesten, Miley Cyrus opnieuw haar steun voor Oekraïne betuigen.

In februari was het een jaar geleden dat de onrechtvaardige oorlog tegen Oekraïne plaatsvond 24e. Kelsie deelt: “Ik ben Oekraïens-Amerikaans en heb veel vredig doorgebracht kinderzomers daar. Deze oorlog heeft me diep geraakt, dus ik zal vrijgeven verschillende liedjes dit jaar over Oekraïne, de oorlog en mijn gevoelens. Het meest recente release, “Spoof I Wonder”, toont de verschrikkingen van oorlog zoals gezien door award-winnende fotojournalist Andriy Dubchak die de oorlog heeft gedocumenteerd,
ook in de frontlinie.

Kelsie vervolgt: “Mijn optreden, zowel vocaal als visueel, probeert dat uitdrukking geven aan de diepe pijn en het lijden dat de oorlog niet alleen heeft veroorzaakt Oekraïners, maar voor alle beschaafde mensen. Ik schreef het nummer rond een klassiek motief als een cantate met hints uit Beethovens Moonlight Sonata. Ik vraag het aan iedereen steun Oekraïne op alle mogelijke manieren en deel de hashtag #StandWithUkraine.

Spoof I Wonder is een ontroerend en eye-openend statement. Ga mee op Kelsie’s reis
om op te staan ​​en de bevolking van Oekraïne te steunen!


WebsiteYouTubeTwitterSpotifyApple MusicInstagramFacebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *