KEYBONE IS SET TO RELEASE A NEW DANCE ANTHEM TITLED “Time to Dance”.

Heet van de hielen van zijn vorige release van 2021, "Your Number One". Keybone keert terug om op 14 januari 2022 een gloednieuwe groovy en danssingle getiteld Time to Dance uit te brengen op alle digitale streamingplatforms. De Nigeriaanse singer-songwriter en tekstschrijver baseert zijn muziek op herkenbare momenten en ervaringen in zijn leven. "Dit aanstekelijke nummer laat je gegarandeerd meezingen en dansen.

"Time to Dance" is het perfecte volkslied voor liefhebbers van dansmuziek, fitnessliefhebbers en assertieve mensen. We maken vaak excuses als er muziek speelt en zeggen dat we niet kunnen dansen. Deze muziek herinnert ons eraan dat dansen alleen vertrouwen in je lichaam en capaciteiten vereist. Keybone's muzikale ervaring stelde hem in staat om een ​​solide, oprechte en magnifieke pop rap sound te creëren. De buitengewoon geniale producer Uncle Joe produceerde het nummer en het werd gemixt en gemasterd door Vugar M Beats.

Biografie:

Keybone is een Nigeriaanse songwriter en artiest wiens interesse in muziek al op jonge leeftijd begon door het maken van afspeellijsten van zijn favoriete artiesten op cassettebandjes. Hij is een productieve tekstschrijver met een uitgesproken en veelzijdige stijl met eerdere releases zoals Look At Me Now, Let Me Go en When I Am High van zijn debuutalbum, Going Pro, Vol. 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on