Knut Lopes – “In the Sunset”

Er is niets fijner dan terug te denken aan die zomerse momenten van het leven was een viering van de geest en wat het betekent om mens te zijn. Oorspronkelijk woonachtig aan de warme kusten van de Portugese Algarve en nu gevestigd in zijn huidige huis dicht bij de bevroren meren van het noorden van Noorwegen, doet Knut Lopes precies dat met zijn nieuwste popklassieker ‘In the Sunset’.

Sinds 2019 heeft Knut een hele reeks nummers uitgebracht waarin alles is verwerkt de beste elementen van pop in een gelaagde soundscape van ideeën. In de Sunset markeert zijn populairste release tot nu toe, omdat het herinnert aan de vreugdevolle tijden die hij met hem doorbracht vrienden in de schitterende sintels van een terugtrekkende zon. Zwevende zang, aanstekelijk synths & een sublieme groef omhult de warme zomerbries en de wederzijds genot van het ervaren van de nacht die begint te vallen.

Ideaal voor die curatoren die het beste van de zomerpop willen delen met hun publiek; voeg hem toe aan je afspeellijst en ontdek wat een reis naar het strand is klinkt als. Verdwaal in de zonsondergang met Knut Lopes en vind een plek waar de nacht speelt zich voor altijd af.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on