Margarita Mantis – “I Can Hear The Flowers Laugh”

Margarita Mantis is een in Californië gevestigde zangeres en songwriter. Om zeven uur jaar oud maakte ze kennis met de piano, maar later ontdekte ze dat de gitaar opende de weg wijd naar de muzikale wereld. Sinds ze was elf jaar oud, heeft ze haar vaardigheden aangescherpt en interesse ontwikkeld
bij het schrijven van liedjes. Als multi-instrumentalist is ze altijd op zoek naar wat instrument om vervolgens te gebruiken, resulterend in een experiment en verkenning.

Margarita’s muziek omvat onderwerpen als zelfontdekking en jong volwassenheid. “Ik kan de bloemen horen lachen” gaat over hoe zachtaardig, klein, en delicate wezens, zoals bloemen, blijken vaak erg sterk en vastbesloten in hun wil om te leven en door te gaan, terwijl mensen, die zijn schijnbaar sterker en feller uitziend, geven vaak gemakkelijk op wanneer geconfronteerd met uitdagingen of belast met het nemen van belangrijke beslissingen voor zich. In dit nummer probeer ik over te brengen dat we nog veel kunnen leren van de natuur”, deelt Margarita.

Meer weten over Margarita? Ga naar https://www.margaritamantis.com/.


YouTube   Instagram   Facebook   Website   Twitter   Spotify   Apple Music

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on