Het in Brooklyn gevestigde duo van producers en songwriters – Ed Lawson en Wes Davis, The FunkLabb, ontkurkt een tijdloze groove ontstoken door vers vuur. Ze hebben achter de schermen muziek gemaakt voor artiesten, zoals The Notorious B.I.G. en Will Smith, tot R&B-favorieten Sharissa en Allure.

The FunkLabb werkt samen met zangeres, songwriter en achtergrondzangeres Myah Marie, die achter veel topartiesten staat, zoals Britney Spears, Miley Cyrus, Selena Gomez, Avicii en vele anderen.

Myah Marie en The FunkLabb staan ​​voor twee overtuigende singles: Late To The Party en Troublemaker (feat. Primadonna). Late To The Party benadrukt de zijdezachte zang van Myah over een stuwende popbeat van zwevende strijkers en synths. Met zijn slimme woordspeling spreekt het nummer tekstueel over de laatste zijn die de waarheid over iemand weet en beseft dat je uiteindelijk beter verdient. Het is een melodie in balladstijl, maar nog steeds een funky, dansbare track.

Troublemaker is een lied over Myah die uit haar “heilige” schulp komt en slecht voor de nacht is. Het nummer bevat rapper en zanger Primadonna (@iamprimadonna) en levert een soepel Caribisch reggae-funkgevoel dat je toch hard genoeg raakt om je nog steeds te laten dansen!


YouTube   Apple Music   Spotify   Instagram Myah M   Instagram The Funk Labb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *