Neil Fergus – “My Kind Of Loser”

Neil Fergus is een muzikant die zichzelf muziek leerde tijdens zijn late tieners. Gedurende een aantal jaren trainde hij zijn vaardigheden met verschillende groepen ‘en liedjes van artiesten. Omdat hij van Ierse afkomst was, concentreerde hij zich op Ierse traditionele muziek tot later; hij breidde zijn schaal uit naar andere genres. Neil schreef zijn eerste nummer, “Kan niet wachten” in 2001 maar begon gestaag te schrijven in 2007.

Fergus schreef in die periode ongeveer 50 nummers. Fergus was ook aanwezig Fordham University in NYC en studeerde Engels en Communicatie. Tegenwoordig schrijft Fergus Country, Pop, Folk, Rock, Blues, Singer Songwriter, Alternative, Jazz, Instrumentaal en kinderliedjes.

Fergus deelt over zijn single “My Kind Of Loser”: “Ik schreef het over een down and out loser, maar haar vriendin houdt nog steeds van hem omdat hij altijd is er voor haar wanneer ze het echt nodig heeft, hij is “My Kind of Loser”

My Kind Of Loser heeft veel positieve feedback gekregen en is dat momenteel ook op 2 Top Tien-lijsten op Broadjam (County Top-Ten en Production Top-Ten).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on