Niro Knox – “I Don’t Care”

Niro Knox is een ervaren rock- en metalgitarist, die heeft opgetreden en al meer dan twintig jaar muziek schrijven. Vanaf zijn begindagen als gitarist in rockbands in de jaren ’90, tot hij zich halverwege de jaren 2000 bij King Lizard in Londen voegde, tot de oprichting van KilliT in 2013, is een drijvende kracht geweest in het hart van de Londense muziekscene. Door de jaren heen heeft hij dat gedaan ondersteunde verschillende bekende bands als The Scorpions en Skid Row.

Na met veel opmerkelijke muzikanten te hebben gespeeld, zoals Paul Diano (Iron Maiden), Steven Adler (Guns N’ Roses), Dave Rimmer (Uriah Heep), en hebben er deel van uitgemaakt Na een aantal succesvolle acts is Niro Knox nu klaar om de volgende stap in zijn carrière te zetten laat de wereld zijn talenten als frontman zien. Hij is klaar om de muziekindustrie aan te pakken laten zien waar hij van gemaakt is. Het debuutalbum van Niro Knox, dat in 2024 uitkomt, is het resultaat van een levenslange toewijding aan zijn vak.

The single ”I Don’t Care,” also from the upcoming album, is an energetic rock song that showcases Niro Knox’s expertise on the guitar, has a big drum sound, contains no modern sound replacements and is full of classic rock attitude that hearkens back to the 80s despite its modern sound.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on