NIzhNA – “Never Too Late”

NIzhNA is een professionele zanger die van Oekraïne naar Oekraïne is verhuisd Noorwegen. Zij en haar man, Mykola, zijn een opnamekoppel dat moesten een succesvolle carrière in hun geboorteland de rug toekeren en moesten zichzelf transformeren in de boezem van een ander huis.

Nu gevestigd in Bergen, woon en maak muziek in het prachtige Noorse landschappen, ze heeft eerder geschreven opnames gemaakt nummers waaraan niet kon worden gewerkt vanwege het constante zwart
outs en luchtaanvalwaarschuwingen. Ondanks het ervaren van vreselijke gebeurtenissen in In het verleden is NIzhNA tot het besluit gekomen dat zij wil behouden haar mentaliteit is positief, en haar motto is: ‘Ik zing om je te laten dansen.’ en voel je levend.”

De nieuwe single ‘Never Too Late’ wijkt af van die van NIzhNA dansgericht werken. Dit gitaargedreven nummer met een amper waarneembare beat is een mooi, teder en vloeiend nummer, en stuurt
een krachtige boodschap van doorzettingsvermogen. “Nooit te laat” is NIzhNA’s manier om iets terug te geven aan de wereld die haar heeft zien voortduren zowel liefde als verwoesting in gelijke mate.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on