NIzhNA is een professionele zangeres die van Oekraïne naar Noorwegen is verhuisd. Nu zij is gevestigd in Bergen, woont en maakt haar muziek in een prachtig landschap. Na terwijl ze een tijdje door alle nare gebeurtenissen in haar thuisland ging, kwam ze bij de beslissing dat ze alleen een positieve mindset wilde hebben.

Ondanks dat ze door diepe wateren gaat, is haar kop ‘Ik zing om je te laten dansen’ en voel me levend.” Haar verhaal is nog boeiender omdat haar liedjes dat ook zijn geschreven en geproduceerd samen met haar man, de geluidsproducent.

NIzhNA heeft twee fantastische singles uitgebracht voor de zomer, “Summer Party” en love.” Een zomersingle willen uitbrengen, NIzhNA en haar man creëerde “een simpele beat met een positieve zomervibe om een ​​melodie op te schrijven bovenkant.” Tijdens het maken van de ‘Summer Party’ bundelden ze hun krachten met zanger Henri Williams, die zijn deel van de teksten schreef. Samen, NIzhNA en Henri Williams conduit het ultieme zomergevoel!

De andere single, ‘Love’, is geschreven tijdens de lockdown en Covid pandemie, praten over “Het heerlijkste gevoel voor iedereen met de meest eenvoudige titel “Liefde.” Met zijn jaren 80-vibes bevat de productie echt drums, bas en veel achtergrondzang. ‘Zomerfeest’ en ‘Love’ vier de beste momenten van de zomer!


Instagram   Facebook   TikTok   YouTube   Spotify   Apple Music

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *