Oceans Of Mercury is een epische alternatieve muzieksamenwerking die klaar is om de overhand te nemen wereld stormenderhand. Ze komen uit Pittsburgh, PA, VS, waar ze deel van uitmaken de muziekscene voor vele jaren. De leden, Timothy Nelson (slaggitaar, bas, leadzanger, mondharmonica) en Dom Bartoli (leadgitaar, synths, strijkers, percussie, zanger, master sound manipulator), hebben gezamenlijk het podium gedeeld met 311, The Dirty Heads, The Red Elvises, The Toasters, Eddie Money en vele meer. De twee waren ook de oprichters van de skaband The Hang Lows, met enig regionaal commercieel succes.

Sindsdien werken de jongens samen als een online samenwerkingsduo het produceren van een experimenteel folk akoestisch alternatief geluid dat de grenzen verlegt van alle muziek die ze tijdens hun leven hebben ervaren en gemaakt.

“T-Rex Song” is voor kinderen van 1 tot 99, met dinosaurussen, jungledieren en zee wezens verweven met de bijbehorende dierengeluiden. Het heeft akoestische gitaar, bas, mondharmonica, synthesizer en drums. Het is een poppy, folksy, alternatief nummer geschreven voor de 3-jarige kleinzoon van Tim Nelson. Dom Bartoli zorgde ook voor gitaar, ukulele, synth, percussie en geluidsproductie.

T-Rex Song is een leuk, super pakkend nummer waar iedereen van zal genieten, gemaakt in dezelfde stijl
als de gebruikelijke eclectische stijl van Oceans Of Mercury. T-Rex Song wordt uitgebracht wereldwijd op 12 mei 2023. Er is ook een kindervideo op YouTube geplaatst, Vevo Video, Distrovid, iTunes Video, Tidal Video en vele anderen.

Oceans Of Mercury is actief op sociale media en beschikbaar op alle grote muziek winkels en streamingdiensten. Voor meer informatie over de band, ga naar www.oceansofmercury.com.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *