PoaN – “Reach Inside” & “Dirtier You Dirtier Me”

Portrait of a Nightmare (PoaN) is een industriële hardrock/metalband uit de Verenigde Staten van Orange County, Californië, VS. Hun muziek combineert elektronisch en dansbaar beats met de zwaarte van hardere muziek.

Portrait of a Nightmare bestaat uit twee schrijvende leden, maar de band treedt op als een live van vier tot vijf man. Pascal Simpkins is de zanger en tekstschrijver van de groep. Tass Szanto is hun live gitarist die gitaren en bas speelt programmeren voor opnames.

PoaN heeft een nog niet uitgebracht album geproduceerd, gemixt en gemasterd door Logan Mader
(Five Finger Death Punch, Gojira, DevilDriver). Ze hebben ook een onuitgegeven videoclip voor het nummer “Reach Inside”, geregisseerd en geproduceerd door Matt Mahurin (Verstoord, Marilyn Manson, Metallica, U2).

Terwijl het hardrock- en metalpubliek reikhalzend uitkijkt naar de release van de nieuw album en muziekvideo, PoaN ontwikkelt de show om op te nemen geprogrammeerde lichten, speciale effecten, kostuums, acteren en verschillende manieren van betrokkenheid van het publiek voor de ultieme sensatie voor het publiek.

PoaN vertegenwoordigt twee singles, “Reach Inside” en “Dirtier You, Dirtier Me”, van hun nog niet uitgebrachte album. Na het beluisteren van de nummers en het leren kennen van deze band,
het is geen wonder dat ze al een solide en onophoudelijk groeiend publiek hebben!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on