Portrait of a Nightmare (PoaN) – “Overdrive”

Portrait of a Nightmare (PoaN) is een industriële hardrock/metalband uit Orange County, Californië, VS. Hun muziek combineert elektronische en dansbare beats met de zwaarte van hardere muziek.

Portrait of a Nightmare bestaat uit twee schrijvende leden, maar de band treedt op als een live van vier tot vijf man. Pascal Simpkins is de zanger en tekstschrijver van de groep. Tass Szanto is hun live gitarist die gitaren en bas speelt en programmeert voor opnames.

PoaN heeft een nog niet uitgebracht album geproduceerd, gemixt en gemasterd door Logan Mader
(Five Finger Death Punch, Gojira, DevilDriver). Ze hebben ook nog niet eerder uitgebrachte muziek
video voor het nummer “Reach Inside”, geregisseerd en geproduceerd door Matt Mahurin (Verstoord, Marilyn Manson, Metallica, U2).

De liveshows van de band staan ​​bekend als krachtig, energiek en meeslepend. wat hen lovende kritieken en een toegewijde schare fans opleverde die blijft groeien. Terwijl het hardrock- en metalpubliek wacht met spanning op de release van het nieuwe album, PoaN ontwikkelt de show met geprogrammeerde lichten, speciaal effecten, kostuums, acteerwerk en verschillende methoden om het publiek te betrekken bij de ultieme sensatie voor het publiek.

“Overdrive” is een high-octane mix van heavy metal riffs, screamo angst en industrial energie, maar het heeft een positieve en bemoedigende boodschap. Pascal levert een intense uitvoering terwijl hij zingt over het nemen van verantwoordelijkheid en het overwinnen van depressies & stress om geluk te vinden. Dit is een nummer dat je moet horen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on