Sean Ware – “Keep Hoping” & “Since I’ve Been Told”

Sean Ware is een onafhankelijke songwriter/gospelartiest uit Chicago en nu woonachtig in de omgeving van Dallas, Texas. Sean wijdt zijn muziek uitsluitend aan schrijven liederen die Jezus Christus, zijn Heer en Heiland, verheerlijken en eren. Als christen kunstenaar brengt hij niet alleen de boodschap van het Evangelie naar de luisteraars, maar hij combineert meerdere muziekstijlen in prachtige en melodieuze arrangementen.

De laatste tijd maakt hij R&G, “Rhythm & Evangelie.” Als genre is het erg hem dierbaar. Recente releases hebben echter ook verschillende stijlen getoond en genres. Deze muzikale verkenningen hebben met succes een bredere wereld geopend publiek over de hele wereld.

Het nummer ‘Keep Hoping’ is werd geïnspireerd door ons geloof om geduldig te wachten op de Heer. Het is geschreven om anderen te bemoedigen dat Gods timing perfect is en dat Hij weet het beste. “Sinds het mij is verteld” gaat over het horen van het evangelie en wetende dat Jezus Christus onze Heer en Verlosser is. Het album “Voor altijd” komt uit vier liederen waarin wordt verklaard: ‘God en zijn koninkrijk zullen regeren’ voor altijd”.

Seans boodschap luidt als volgt: ‘In deze laatste dagen willen we de lichaam van Christus, dat God soeverein is en waar wij ons mee moeten verheugen lofliederen. Net toen Peter naar de boot liep, kon hij dat ook over water lopen omdat hij zijn ogen op Jezus gericht hield. Hoewel de wereld gaat
Hoewel er veel chaos is, wandelen we in geloof en richten we onze ogen op Jezus die dat zal doen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on