De twee internationale artiesten, Tamiga & 2Bad, brengen een nieuw nummer uit, “TROPICAL”, een nummer met een Balkan-accent en een zeer commercieel geluid dat je laat dansen. Het begon allemaal in de zomer van 2018 toen een nieuw muzikaal debuut werd aangekondigd en ook een succesvolle samenwerking.
Laurentiu van Body&Soul vond zichzelf opnieuw uit onder de naam 2Bad, die de samenwerking met Tamiga begon, de twee bereidden vervolgens het supernummer “In Havana” voor dat meer dan 52 miljoen views op YouTube overtrof, het nummer heeft een frisse wind en sinds de eerste akkoorden doen we denken aan de vakantie, en sindsdien zijn de twee in opmars.
Deze reden voor vreugde kon op geen andere manier worden gevierd dan met een nieuw nummer, dus brengen de 2 artiesten het nummer “TROPICAL” uit, met Balkan-akkoorden die perfect zijn gevormd naar de smaak van hun luisteraars.
“Tamiga en ik hadden niet gedacht dat we in zo’n korte tijd de grens van 293.000 abonnees zouden overschrijden en zelfs de zilveren knop zouden krijgen, begeerd door iedereen die een YouTube-kanaal heeft.
De liedjes van Tamiga & 2Bad hebben een groot publiek in het buitenland en worden gedraaid door radiostations over de hele wereld (Give Me Love, die de 23e plaats bereikte in de Republiek Moldavië), dus we zijn veel bekender dan in ons eigen land.” Vertelde Laurentiu ons.
“Wat het nummer betreft, je weet heel goed dat we op de een of andere manier onze persoonlijke indruk behouden, hoewel het nummer ‘Tropical’ een Balkangeluid heeft, we proberen elke keer een nieuw geluid dat de harten van al onze luisteraars zal bereiken.” Tamiga vertelde het ons.


Tamiga & 2Bad – Tropical | Official Video https://youtu.be/K-4pn_Cza2Q

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *