Ik ben erg trots om jullie de comeback van Tamiga & 2Bad aan te kondigen met de video voor "Sunset With Me"

 Het duo is al zeer succesvol in het buitenland en dit keer wil het team de hitparades bestormen.
Twee van de meest succesvolle Roemeense artiesten in het buitenland hebben een nieuwe video uitgebracht voor het nummer "Sunset With Me".
En deze keer wordt het beter. Tamiga & 2Bad zijn terug met een nummer en een video die je meteen naar de vakantie en de zon zullen brengen.
 "We hopen dat dit nieuwe nummer net zo succesvol zal zijn als onze eerdere hits " In Havana "," Love is in the air "en" Summer in Dubai ", nummers die meer dan 46, 26 en 10 miljoen views hebben en talloze plays op andere streamingplatforms .
 Het nummer heeft oriëntaalse invloeden met een hele frisse zomerse vibe. Ook, als een grappig verhaal, tijdens het filmen van de video, werd we verrast door een cycloon-achtige storm en moesten we ons verstoppen in onze auto, het was net als in de horrorfilms. Het hagelde en de auto bewoog behoorlijk slecht.
De storm duurde ongeveer anderhalf uur, maar daarna kon de tram niet meer filmen omdat de set verpest was. In ons land is er een gezegde dat luidt: "Als het regent, is er geld - misschien hebben we geluk."
 Een deel van de opnames werd gemaakt op het strand van Vadu en daarna filmde ik in de baai van Eforie Nord. Het nummer is geproduceerd door Olteanu Florin (Body & Soul) met onze hulp, Tamiga & 2Bad, en de tekst is van Anghel Alexandru.
 De man met wie we de video's opnemen is Bogdan Dima, ook van Body & Soul.
 Op dit moment werken Tamiga & 2Bad aan nog 4 geweldige nummers, waarvan 2 in een andere stijl dan wat het duo gewoonlijk uitbrengt, en 2 daarvan zullen dit jaar gelanceerd worden.
 We hopen dat vanaf het midden van het jaar aanbiedingen voor shows uit het buitenland zullen komen, aangezien er problemen zijn met de pandemie. "
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *