The Bootleggers Music Group – “Part 1: Conception”

De Bootleggers Music Group is opgericht door Paul E Jones in 2021. De groep is gevestigd in Cincinnati, Ohio, VS. Deze fenomenale samenwerking van muzikanten, artiesten en producers van over de hele wereld werken samen om de best mogelijke muziek produceren om mensen samen te brengen. De muziek van The Bootleggers Music Group heeft tot doel een meer liefdevolle sfeer te creëren en te verheffen en zorgzame wereld.

The Bootleggers Music Group produceert alles van Christian/Gospel tot Van jazz en blues tot country en rock, maar nu laat de groep graag los zijn eerste klassieke stuk. Deel 1, “Conceptie” is de eerste van 10 te verschijnen delen uitgebracht onder het album “My Life’s Work” die Paul E Jones heeft geschreven
en gecomponeerd met collega Bootlegger Dennis Palitang.

Ze vertellen over het fascinerende proces van het ontstaan ​​van klassieke stukken: “GOD heeft letterlijk elk van deze delen naar Paul gestuurd tijdens zijn slaap, en hij heeft ze in zijn telefoon neuriën en ze vervolgens in de studio neergelegd om te worden verzonden naar Dennis om af te ronden.”

Deel 1, Conception, is het begin van Pauls leven op muziek gezet! Dan, “Mijn Levenswerk” Paul zal de rest van zijn reis volgen.

Vind meer informatie over The Bootleggers Music Group op www.bootleggersmusicgroup.com.


Spotify   YouTube   Website   Apple Music

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on