The Niños Chaos – “Cruel Honest Soul”

De Niños Chaos is een spannende samenwerking van gepassioneerde artiesten die zich uitstrekken over de hele wereld en leidt een nieuwe golf van revolutionaire emotionele muziek die beide is toegankelijk en uniek. Gebaseerd op een solide basis van rock en diverse lokale invloeden van over de hele wereld, The Niños Chaos zal je hart vullen muziek en nemen je mee op een ontdekkingsreis.

De Niños Chaos is een groeiend fenomeen, met fans van over de hele wereld continent waar hun stem weerkaatst wordt in het geluid van de vergeten generatie. Ooit kinderen in chaotische tijden, zijn deze nu volwassen en talentvolle kunstenaars komen samen om u muziek te presenteren die de ziel weergalmt. De Nino’s Chaos-samenwerking brengt samen: Ace Eshed, alternatieve rockpop/indie muzikant en componist die zes albums heeft uitgebracht. En dokter Sharon Lubasz, psycholoog, opmerkelijke songwriter en kunstenaar, oprichter en directeur van de Attentive Hearts Charity, die de stem van enkelen in de teksten brengt en kunstwerken die hij maakt voor The Niños Chaos.

Deze debuutsingle, ‘Cruel Honest Soul’, is een duister verhaal over liefde en romantiek verandert in de kreet van degenen die achterblijven. Dapper en respectvol, het lied portretteert het verhaal van degenen die zichzelf verliezen in de wanhopige poging om te winnen terug een ziekelijke relatie. Hierin werd zelden de realiteit van misbruikte vrouwen besproken die de dood kiezen als ontsnappingsmiddel, staat centraal in The Niños Chaos en Josephine Chujor Churemi met haar beklijvende zang die een stem voor de pijn van miljoenen mensen over de hele wereld en in haar land Nigeria.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on