Het in München gevestigde duo The Red Couch Invasion mixt zelfonderzoek soundscapes met ingewikkelde en betoverende moderne elektroproductie creëren hun kenmerkende geluid. Bestaande uit gracieuze zangeres Milena Hardt en dynamische multi-instrumentalist Uli Blaette, het duo maakt muziek voor meer dan een decennium. Met hun nieuwste releases hebben ze echter eindelijk
ontdekten hun authentieke geluid.

The Red Couch Invasion heeft wortels in alles, van triphop tot rock. Hun muziek is opmerkelijk divers gebleken, geschikt voor EDM-remixen en toch krachtig genoeg om op zichzelf te staan. Ook graven ze in avant-garde invloeden, resulterend in een onderscheidend, artistiek merk van indiepop en alternatief/alternatief pop.

De Red Couch Invasion bouwt gestaag aan kracht op; ze blijven evolueer met elk nummer en onthult bij elke release nieuwe kanten van hun kunstenaarschap. Met een gestage stroom aan inhoud die voor dit jaar en daarna wordt verwacht, zijn ze dat ook klaar om een ​​blijvende impact te maken.

Het duo vertegenwoordigt een nummer genaamd “Standing Still” van hun tweede album, “Goed bezig.” Standing Still is een zeer intrigerende toevoeging aan de afspeellijst, ter voorbereiding op de zomer!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *