Tony Memmel – “Courageous”

Tony Memmel is een singer-songwriter, spreker en docent met uniek charisma en creativiteit. Hoewel hij met één hand is geboren, heeft hij het zichzelf geleerd om professioneel gitaar te spelen door een speciale cast te bouwen waaruit hij ontwierp Gorilla-tape.

Hij toerde door 47 van de 50 staten en 25 landen en werkte met 16 landen virtueel, waarbij hij zijn muziek en zijn boodschap van hard werken deelt, vastberadenheid en veerkracht.

Tony’s werk varieert van het bezoeken van scholen, ziekenhuizen en kerken tot schrijven en het arrangeren van muziek voor kinderen, het componeren van symfonieën, optreden in historische concertzalen, en mensen helpen met hand & ledematen verschillen (zoals his) om hun eigen adaptieve methoden te ontwikkelen waarmee ze muziek kunnen maken een deel van hun leven.

Tony groeide op in Waukesha, Wisconsin, en woont nu in Nashville, Tennessee, met zijn vrouw en twee zonen. Hij houdt van basketballen, zwemmen, wandelen, koken & nieuwe voedingsmiddelen proberen … vooral als hete saus is betrokken.

“Courageous” is een lied dat Gods kinderen aanmoedigt om standvastig te zijn in geloof en doen zijn wapenrusting aan zodat ze zijn oproep kunnen beantwoorden, sterk kunnen zijn en naar de wereld en deel Zijn liefde.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Posted by: Flair FM on