Valérie Mischler is bovenal een podiumartiest, een actrice die zingt en een echte artiest.
Haar eclectische carrière heeft haar van theater naar cabaret gebracht, van zang naar musicals en zelfs
televisie. Ze heeft ook een eerbetoonshow aan de dichter Bernard Dimey gepresenteerd unaniem geprezen door de pers.

Als actrice, zangeres, danseres en auteur schrijft Valérie de teksten voor haar albums, inclusief “POURQUOI” en “MÉLI-MÉLO DE BLUETTES SUR CANAPÉ. Meer onlangs waagde ze zich ook aan proza ​​met een autobiografisch tijdschrift getiteld “L’ARTISTÔLIÈRE,” die tegelijk met haar laatste album werd uitgebracht, “INDOMPTÉE” op 12 mei 2023, op EPM MUSIQUE.

We presenteren twee singles uit haar repertoire, “Couleur Rue” en “Au Bistrot De La Mere Yvonne.” Couleur Rue – onderdeel van de vers uitgebrachte EP INDOMPTEE, vertelt een wreed verhaal van een dakloze vrouw die leeft en sterft op straat als ze zich herinnert hoe ze is gekomen in die situatie. Au Bistrot De La Mere Yvonne vertelt over gebeurtenissen in een Frans café waar de armen van een volksbuurt elkaar ontmoeten; daar observeert een vrouw, bewondert, en praat over de man van wie ze stiekem houdt.

Met een boeiende stem en charismatische podiumpresentatie is Valérie een complete artiest die haar publiek betovert met haar muziek, optredens en schrijven. Ze gaat door de grenzen van haar kunst verleggen en nieuwe creatieve gebieden verkennen, haar plaats bevestigen tussen de grote talenten van de Franse artistieke scene.

Couleur Rue en Au Bistrot De La Mere Yvonne belichamen de diepzinnigheid van Valérie interpretatie en expressie terwijl ze de luisteraar verleidt om naar meer van haar muziek te luisteren. Valérie Mischler is een bijzonder fascinerende artiest wiens muziek het waard is om te leren kennen!


Facebook   Instagram   Spotify   Apple Music   YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *