Kehinde Oladele Arifayan, professioneel bekend onder zijn artiestennaam Keybone, is een Nigeriaanse onafhankelijke rap- en hiphopartiest, geboren en getogen in Lagos, Nigeria. Keybone brengt “Your Number One” uit als de eerste single van zijn aanstaande album getiteld; “Going Pro, Vol. 2”. Your Number One is een nummer dat het belang bevestigt en bevestigt dat de poleposition van niemand anders is. Een groovy deuntje met duidelijke geruststellende uitspraken over hoe niets anders uitmaakt dan Keybones vertrouwen in zichzelf, bevestigt zijn status als leider van de volgende breakout-talenten van dit tijdperk. Your Number One heeft een bewuste, dansende en feel good vibe, die vanaf 12 februari 2021 beschikbaar zal zijn voor streaming en download.


Artiest: Keybone
Album: Your Number One
Uitgebracht op: 2021

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *