Het stof is nog niet neergedaald op de dansvloer na HAVE FUN, voordat Sidney weer een knaller aftrapt

  

Sidney Housen heeft een natuurlijk talent voor het produceren van creatieve nummers. Op 13-jarige leeftijd begon hij te Googlen hoe al deze geweldige DJ’s hun nummers produceerden.

Na een aantal jaren aan zijn eigen geluid te hebben gewerkt, heeft hij een nummer 1-hit [momenteel 20 miljoen streams ] met Rebel, DJ   Black Pearl . Zijn Top 10-hit, Orgasm, volgde hierop. Dankzij zijn nieuwsgierigheid produceert hij nu nummers op een hoger niveau, onlangs uitgebracht “Free” met vocale samenwerking met Roni Tran, en “Bring Us Together” – in het najaar van 2021 staat een EP op het punt te worden voorbereid, inclusief het nummer LIE in samenwerking met de Britse zanger Nat James.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *