Arctic Lights, het dynamische duo uit Cork, Ierland, zal het publiek opnieuw boeien met hun nieuwste release, ‘Melting’. Deze langverwachte single duikt in de diepten van menselijke emoties. De introspectieve teksten van het nummer onderzoeken thema’s rond geestelijke gezondheidsproblemen en hoe deze gevechten door relaties kunnen stromen als echo’s in een enorme grot.

‘Smelten’ reikt diep in onze ziel om de complexiteit van gezond verstand te ontrafelen. Het neemt je mee op een emotionele achtbaanrit waarin duisternis zich vermengt met hoop en rauwe emoties blootlegt die sluimerend liggen onder gepolijste gevels.

ARCTISCHE LICHTEN BIO
Arctic Lights is een alternatieve rockband uit Cork, Ierland, bestaande uit Liam O’Callaghan en Edward Butt. Dit opwindende duo heeft behoorlijk wat indruk gemaakt in de muziekscene sinds het uitbrengen van hun debuutsingle ‘King of America’ in januari 2021 en brengt sindsdien consequent muziek uit. Door dit te doen hebben ze een snel groeiende fanbase en steeds groter wordende aanhang gekregen op sociale media en streamingplatforms zoals Spotify en Bandcamp.

Arctic Lights-muziek is gespeeld op verschillende radiostations van elk continent over de hele wereld, van Amerika en Azië tot Afrika en Australië, en natuurlijk Europa. Ze stonden onlangs op de shortlist voor Best Alternative Rock Act bij de Radio WigWam Awards, en hun nieuwste single ‘Holy Joe’ werd door luisteraars op de HLR-hitlijst in Groot-Brittannië ruim tien weken lang op nummer 1 gestemd.

Hun debuutsingle ‘King of America’ werd ook verkozen tot beste video tijdens de Cork Playlist Awards in 2021, en ze krijgen voortdurend zeer positieve feedback van radiostations over hun unieke stijl. Het feit dat alle muziek, productie, mastering, video’s en artwork in eigen huis worden gemaakt, maakt deze act tot een ongelooflijk innovatieve en veelzijdige kracht.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *