Maak kennis met de band Gray Rails, een muzikale fusie geboren uit uiteenlopende invloeden. Afkomstig uit Denver, Colorado, VS, hun doorgewinterde sound combineert meerdere genres tot een harmonieus geheel ervaring die zich niet laat beperken. Gevestigd in Denver, CO, Gray Rails is een paspoort voor opzwepende ritmes, feel good jams en een positieve boodschap.

In 2023 bracht Gray Rails hun debuutalbum uit met alle nummers originele muziek. Een gevarieerde verzameling liedjes geschreven over een periode van 30 jaar van Travis Daudert, het album “Grey Rails” put uit een leven in muziek, met geluiden die een eclectische mix zijn van stijlen en vormen. “De muziek binnenin” is het openingsnummer van het album, en het is een vrolijk lied over de genezende krachten van muziek en de ongelukkigen staat van de wereld waarin we momenteel leven. Gray Rails presenteert ook de nummer “Bluebird” het derde nummer van “Grey Rails” en een ode aan één van de oudste verhalen die de mensheid kent – ​​het verlies van liefde – en een pleidooi voor genezing.


  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *