“Stap in, zet de motor aan, en laat je meevoeren op een tijdloze reis door de wereld van de popmuziek. Car Classics is het radioprogramma dat de mooiste tracks van de meest iconische albums uit ruim 60 jaar popmuziek laat weerklinken. Of je nu onderweg bent naar het werk, een avontuurlijke roadtrip maakt of gewoon geniet van een ontspannen autorit, Car Classics is jouw perfecte muzikale metgezel op de weg.

Car Classics brengt niet alleen de grootste hits, maar ook de verborgen juweeltjes die de tand des tijds hebben doorstaan. Van tijdloze rock- en rollanthems tot zachte ballads, van klassieke popmelodieën tot onvergetelijke songs van alle hoeken van de wereld. Of je nu terugdenkt aan de gouden tijden van de popmuziek, nieuwe ontdekkingen wilt doen, of gewoon wilt genieten van de klanken die je hart sneller laten kloppen terwijl je over de snelweg raast, Car Classics is er om je te vergezellen.

Vrijdag
20:00 – 22:00
Jeroen Drogt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *