Yesterday Mass is een symfonische hardrockband uit Finland. De groep bestaat uit twee leden: tekstschrijver Iiro Kinnula, met wortels in de wereld van de metalmuziek, en uit de rockwereld componist Ace Eshed, die door de jaren heen met veel genres heeft geëxperimenteerd. Door deze twee scènes samen te brengen, combineert Yesterday Mass een kern van hardrock met elementen van symfonische metal en meer, in een poging een fris en impactvol geluid te creëren dat een eerbetoon is aan het verleden en tegelijkertijd iets nieuws creëert.

Gisteren presenteert Mass hun nieuwe single ‘No Control’, die deel uitmaakt van hun komende 13 nummers tellende debuutalbum, dat naar verwachting in 2024 zal verschijnen. ‘No Control’ is een sfeervol rocknummer over het accepteren van het feit dat het leven onvoorspelbaar is en dat er zowel slechte als goede dingen met ons gebeuren die buiten onze controle liggen, en dat we erop kunnen vertrouwen dat, zelfs als de zaken er somber uitzien, de toekomst uiteindelijk nieuwe kansen en betere dagen zal brengen.

De zang op de track wordt uitgevoerd door de getalenteerde Chileense zanger en muzikant Fran Fuzz, en de muzikale productie is het werk van de opkomende producer uit Azerbeidzjan, Asim Rahimov. De track bevat ook een strijkkwartet.


Artiest: Yesterday Mass
Uitgebracht op: 2024
Liedje: No Control
Genre: Rock

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *