Op aanbeveling van Mark Whitehouse van Pro Copy benaderde Mirosonic de veelgeprezen WA-zangeres Tania Martin en haar dochter Freya om samen te werken met zang en teksten. Het nummer is nu geëvolueerd naar zijn nieuwe en volledig gerealiseerde incarnatie getiteld CATWALK TRANCE !!!.

Het nummer is een oefening in drama en spanning, waarbij beat voor beat wordt opgebouwd en de stappen op elke catwalk (of zelfs dansvloer) over de hele wereld worden opgeroepen. De zang en teksten van Tania en Freya brengen wat al een episch muziekstuk was, naar nieuwe hoogten.

Catwalk Trance wordt begeleid door een door Whitehouse geproduceerde videoclip, die zowel mode als futurisme oproept. De internationale distributie wordt verzorgd door radiopromotie- en productiebedrijf Musik and Film Records. Er zullen ook twee clubmixen van Catwalk Trance verschijnen, terwijl Mirosonic 2024 tegemoet gaat met een reeks nieuwe singles.

Voor een kunstenaar geïnspireerd door alles wat met de toekomst te maken heeft en die uit een periode van stilte tevoorschijn komt, ziet de toekomst er inderdaad rooskleurig uit. Dat gevoel van extase dat over Mirosonic overspoelde toen hij al die jaren geleden voor het eerst techno hoorde op die straathoek, is er nog steeds. Hij houdt zichzelf echter niet voor de gek dat het eenvoudig plezier en spelletjes zijn. Wat is dat citaat over inspiratie versus transpiratie ook alweer?

Ik raak geïnspireerd, maar er is een arbeidsethos, stelt Mirosonic. Het is tegelijkertijd hard werken. Het is geen pure vreugde of iets dergelijks, je moet nadenken en je moet blijven veranderen. Als je eenmaal iets hebt dat je leuk vindt, kun je ervan genieten, maar het proces kan eigenlijk een hele klus zijn (lacht). Er is zeker transpiratie, dat kan ik je beloven!


Artiest: Mirosonic, Freya Betts, Tania Martin
Uitgebracht op: 2024
Liedje: Catwalk Trance
Genre: Pop, Electronic EDM


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *