De getalenteerde Italiaanse DJ en producer Danilo Orsini keert terug naar het Fantasia Urbana/Executiva Music label, met wederom een sterke latin hit getiteld Takiti.

Takiti, gezongen door de twee Dominicanen Ariel El Leon & Key M (Lo Domi), is een dembow met een energiek en opwindend geluid die iedereen aan het dansen kan krijgen.

Een productie die, net als de vorige, al wordt gewaardeerd door het internationale urban Latin-circuit, tot het punt dat ze onmiddellijk wordt opgenomen in de officiële Spotify-afspeellijst “Novedades Dembow”, en zichzelf ook positioneert als een van de meest gedownloade Dance-singles in Italië op de bekende muziekplatform iTunes.

De release wordt gecompleteerd met een latin-tech remix vol percussie en minimalistische geluiden gecreëerd door Frank-Lo en 4Step (Francesco Lombardi en Stefano De Maria).

Danilo Orsini, een veelzijdige artiest, geboren in Ceprano en woonachtig in Pofi, in de provincie Frosinone (Italië), heeft tegenwoordig talloze singles en samenwerkingen met verschillende Italiaanse en buitenlandse labels op zijn naam staan en groeit snel op het internationale toneel.

Hun nieuwste singles zijn opgenomen in talloze compilaties (zoals de historische Hit Mania Dance) en hebben overal ter wereld licenties.

Ze boekten meteen groot succes in Latin- en dance-playlists, in radio-uitzendingen en in de meest beluisterde DJ-sets en radioprogramma’s in de mondiale Latin-scene zoals Latijns-Amerika, Europa, Verenigde Staten, Oceanië, Azië en Afrika (bron: Online Radio Doos). .

Bovendien staan ze bovenaan de hitlijsten van de populairste streaming- en downloadplatforms zoals Apple Music en iTunes (bron: Songstats) in Argentinië, Chili, Ecuador, Peru, Venezuela, Colombia, Uruguay, Spanje, Hong Kong, de Filippijnen, China, Japan , Taiwan, Indonesië, India, Egypte en Israël, wat het grote internationale succes van Danilo bevestigt.

Tegelijkertijd verricht Danilo Orsini als producer ook intensief werk als DJ, met zijn veelzijdige, suggestieve en boeiende “sound”, die in staat is mensen te ontroeren en niet alleen te laten dansen.

Naast discotheken en producties zijn er tal van samenwerkingen met Radio FM en Webradio. Sinds enkele jaren voert hij het radioproject “Main Stage” uit. Een uur uitzonderlijke en gevarieerde mix van dansmuziek en latin- en tribale sferen, die perfect met elkaar verweven zijn om een uniek en onnavolgbaar radioprogramma te creëren.

Ariel El León, pseudoniem van José Ariel Alberto De Los Santos, is een Latijns-Amerikaanse rapper en zanger.
Hij werkt samen met verschillende Italiaanse en Latijns-Amerikaanse artiesten en voert zijn project uit als rapper / zanger.

Key M is een snel opkomende Latin-rapper en zanger die samenwerkingen heeft met verschillende artiesten.

Francesco Lombardi aka Frank-Lo geboren in ’90 en Stefano De Maria aka 4Step geboren in ’95 hebben uitgebracht op belangrijke labels zoals het legendarische Nederlandse label BeYuorself, Termini&Condition van Tom en Collins en Holy Pig Records onder leiding van Mr Pig.

    

Artiest: Danilo Orsini, Ariel El Leon, Key M (Lo Domi)
Uitgebracht op: 2024
Album: Takiti


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *