Ajey, een Amerikaanse artiest afkomstig uit New York maar opgegroeid in Miami, Florida, kreeg bekendheid in 2016 toen zijn muziek het publiek boeide op de Instagram-verkenningspagina. Naast zijn muzikale talent was Ajey een pionier in het maken van meme-achtige video’s, een trend die in 2016 terrein won. Zijn hitsingles, waaronder ‘Fuck My Ex’, ‘Selfish’, ‘U Never Answer’ en ‘Fuck School’ ,” hebben individueel meer dan 700.000 views op Spotify verzameld. De toenemende populariteit van Ajey leidde tot een belangrijke mijlpaal: een distributieovereenkomst met EMPIRE, een prestatie die door talloze invloedrijke figuren op Instagram wordt erkend. Opvallend is dat Ajey’s debuutalbum de 6 miljoen streams heeft overschreden, uitsluitend bereikt door zijn solokunstenaarschap, zonder de medewerking van enige bekende artiesten.


Artiest: Ajey
Uitgebracht op: 2024
Liedje: Superbad
Genre: Rap, Hip-Hop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *