Kaiak is een samenwerkend duo gevestigd in Zweden, bestaande uit muzikanten Marcos Ubeda (keyboards, producer, songwriter, alle achtergrondzang) en Emil Gullhamn (zang, gitaar, songwriter). Diep in de bossen van het Zweedse platteland maakt Kaiak muziek die zowel jazzclub, softrock als indie bevat.

Hun nummer ‘Doggy Woggy’ is een groovy softrockverrukking die je meeneemt naar het gouden tijdperk van de muziek. Dit nummer is op vintage wijze opgenomen en brengt een getalenteerde vijfkoppige band samen in de studio. Met invloeden van Toto en Steely Dan straalt het een funky liefdesgevoel uit de jaren 70 uit, waarbij West Coast-pop wordt gecombineerd met een vleugje jazz.

De muziek van Kaiak is in de eerste plaats kunst die bedoeld is om diepe en rustgevende gevoelens te onthullen. Het plan is om de evolutie van de muziek voort te zetten, gefocust te blijven op waar de groep goed in is, en een wereldwijde fanbase op te bouwen. Dit is emotionele, melodieuze en melodieuze muziek met inhoud en fans van geweldige moderne songwriting moeten Kaiak onmiddellijk vinden.


Artiest: Kaiak
Uitgebracht op: 2024
Liedje: Doggy Woggy
Genre: Rock

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *